Driftsinfo

Om os

Ikast El Net ejer elnettet, der leverer strøm til husstande i Ikast og Isenvad. Vi sørger for, at der er strøm i stikkontakten og din forsyningssikkerhed er vores højeste prioritet.


Vi er dit lokale netselskab og vi er ansvarlige for vedligeholdelse og drift af elnettet, der sørger for at transportere strøm til vores forbrugere. Vi arbejder hele tiden på at udbygge og forbedre vores infrastruktur, så vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel og sikre en pålidelig forsyning i fremtiden. På den måde understøtter vi et bæredygtigt elnet, der kan imødekomme behovene i et stadigt mere elektrificeret samfund.


Som el-forbruger kan man frit vælge elleverandører, når man skal købe strøm. Uanset hvem man vælger, bliver strømmen transporteret af det lokale netselskab.


Bestyrelsen

I Ikast El Net sidder en bestyrelse bestående af 5 bestyrelsesmedlemmer, en formand og en næstformand. Da der er et krav om forbrugerrepræsentation, bliver flertallet af bestyrelsesmedlemmerne valgt fra bestyrelsen i Energi Ikast A.m.b.a. på Ikast El Nets generalforsamling. Der er yderligere et krav om 2 uafhængige bestyrelsesmedlemmer og derfor vælges kun 5 af bestyrelsesmedlemmerne fra bestyrelsen i Energi Ikast A.m.b.a.


Nedenfor kan du se den nuværende bestyrelse.

Bestyrelsesmedlemmer

DAN FIIL JENSEN

Bestyrelsesformand

JOHANNES ELBÆK 

Næstformand

ANNETTE MOSEGAARD

Bestyrelsesmedlem

DAN RISOM FOLDAGER

Bestyrelsesmedlem

BJARNE ANDERSEN

Bestyrelsesmedlem

Marianne K. Møller

Bestyrelsesmedlem

Martin Plum Juhl

Bestyrelsesmedlem